bureau informatie

Oprichter en eigenaar van Eindeloze Deining is drs. Anja R.C. Kwaks (1963). Ik heb mijn kunde en kennis de afgelopen 30 jaar opgebouwd bij gerenommeerde training,- en adviesbureaus zoals Schouten en Nelissen. Naast psycholoog arbeid en gezondheid ben ik een ervaren coach en (senior) trainer. Deels werk ik voor Villa Uitzicht (http://www.villauitzicht.nl). Daarnaast werk ik 1 dag in de week als POH-GGZ bij een huisarts in Haarlem.  Als mindfulness/compassietrainer werk ik nauw samen met het mindfulnesscentrum in Haarlem (www.mindfulnesscentrumhaarlem.nl) en ben medeoprichter van HOF20 (www.HOF20.nl).

Mijn werkterreinen zijn:  mindfulness, leiderschap, persoonlijke effectiviteit, systemisch werk, zingeving, stresshantering en burn-out begeleiding, vitaliteit, werkveld van arbeidsomstandigheden&verzuimpreventie.  Daarnaast bied ik begeleiding bij levensfasevraagstukken, verwerkings,- en emotionele problemen.

Wat maakt mij als trainer & begeleider voor u bijzonder?

“Ik spiegel o.a. op je gedrag en persoonlijkheid, kundig en betrokken. Steunend, sturend, confronterend, respectvol. Bedoeld om tot andere inzichten te komen. De mogelijkheid ervaren dat er meer in je zit en je meer kan. Naast intensief werken is er ruimte voor een knipoog en zelfrelativering”  

Ik ben aangesloten bij het NIP (psycholoog arbeid en gezondheid), het NVPA (psycho-sociaal therapeut) en sta ingeschreven in het register van het RBCZ, individuele trajecten worden door een groot deel van de zorgverzekeraars vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar. Als mindfulnesstrainer ben ik ingeschreven bij het VMBN, categorie 1 trainer, ook hier geldt dat een aantal zorgverzekeraars een mindfulnesstraining vergoedt. 

Tarieven en duur:

  • Individuele therapiesessie: € 75,- (duur 50-60 minuten). Hier wordt geen btw gerekend. Bij een aanvullende verzekering kan je mogelijk een vergoeding krijgen onder aanvullende zorg dan wel alternatieve therapie. Vraag het na bij jouw zorgverzekeraar
  • Coaching voor organisaties: € 95,- ex. btw (duur 60 minuten)
  • Training op offerte basis en/of open inschrijving

In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 afspraken nodig.

Voordat je komt stuur ik je een behandelingsovereenkomst. Ik vraag je die in te vullen en mee te nemen naar de eerste afspraak. Ook vraag ik je de eerste keer een identiteitsbewijs meet te nemen.

Vergoeding, vraag het je zorgverzekeraar

Je bent zelf verantwoordelijk om te onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding bij je zorgverzekeraar. De verschillen zijn groot: een gedeeltelijke vergoeding of helemaal geen vergoeding. Ik ben lid van de NVPA en het RBCZ en het VMBN.

Je kan ook informeren bij je werkgever of die bereid is een coaching traject voor je te vergoeden.

Je kan kosten voor coaching in bepaalde gevallen aftrekken van de belasting. Als je free- lancer bent of je hebt een eigen bedrijf, dan kan je de kosten meenemen in je bedrijfskosten.

Voor studenten zijn er speciale regelingen. Vraag het na bij je decaan.

Klacht over mij? Wat nu?

Het is belangrijk om je onvrede of klacht eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit waar je ontevreden over bent of wat je anders wilt.

Komen we er toch niet uit?
Voel je, je niet in staat je onvrede of klacht met mij te bespreken? Laat de situatie dit niet toe of komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van een klachtenfunctionaris. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede, en bij het onderzoeken van oplossingen. Samen met jou wordt gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen zes weken afgehandeld. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de NVPA. Zij laten de klachtenfunctionaris vervolgens contact met je opnemen. In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie, de SCAG. Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en val ik onder hun tuchtrecht (www.tcz.nu).

Voor verdere informatie zie ook : https://www.scag.nl/voor-cliënten/

page1image3861775200     

 

page1image3861775488