Zelfcompassie training start maandagavond 26 augustus 2019

Zou je ook graag steviger in je schoenen willen staan tijdens moeilijke momenten? Stel: een goede vriend of vriendin krijgt een slecht bericht van het werk en voelt zich ellendig. Hoe reageer jij dan? Waarschijnlijk bied je een luisterend oor, toon je medeleven of geef je een knuffel. Toch?
Stel nu dat jij in dezelfde situatie terecht komt. Wat zeg je dan tegen jezelf? Waarschijnlijk ben je streng en misschien heb je veel kritiek op jezelf. Herkenbaar? En wat is het effect?

Wat (zelf)compassie?
Compassie leert moeilijke ervaringen onder ogen zien, zodat je er makkelijker mee kunt omgaan. In plaats van te oordelen en jezelf te bekritiseren voor allerlei tekortkomingen, betekent zelfcompassie dat je vriendelijk en begripvol bent voor wie je bent. Vanuit deze accepterende houding kan je anders reageren op stress, negatieve gedachten en gevoelens. Zelfcompassie vergroot je lichamelijke en emotionele veerkracht

De meerwaarde van zelfcompassie
Het is wetenschappelijk bewezen dat het ontwikkelen van zelfcompassie bijdraagt aan het opbouwen van zelfvertrouwen en veerkracht. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar deze film https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=IvtZBUSplr4

Ontwikkelen van Zelfcompassie gedurende zes avonden
Datum: Maandagavond  26 augustus, 2, 9, 23, 30 september en 7 oktober 2019 van 19.30h  tot 21.30h
Locatie: Begijnhof 20 , Haarlem. Trainer: Anja Kwaks
Tarief: € 195,-

Informatie of aanmelden:

bel of mail naar Anja Kwaks: anja.kwaks@xs4all.nl, 06 43993027

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *